33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 20 Ocak 2021, Çarşamba 09:06 tarihinde eklendi. 842 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarışıtran’da SODEMSAN’a devretti

Lüleburgaz Belediyesi’nde Dr. Murat Gerenli’nin başlattığı İşçi Sözleşmeleri’ni SODEMSAN’a devretme modasına diğer CHP’li Belediye olan Büyükkarıştıran da uydu.
Büyükkarışıtran’da SODEMSAN’a devretti  

Büyükkarıştıran Belediyesi’nde işçilerin yaklaşık iki yıldan beri zam beklediği ama Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca’nın işçilerle anlaşma yapmak yerine sözleşme görüşmelerini SODEMSAN’a devrettiği öğrenildi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, “Büyükkarıştıran Belediyesi’nde işçiler ilk defam benim Belediye Başkanlığım dönemimde sendikalı oldular. DİSK’e üye olan işçilerimizle görüşmelerde işçilerin de belediyenin de mağdur olmaması için işi SODEMSAN’a devrettim.  Buradan ne karar çıkarsa anlaşacağız” dedi.

Öte yandan CHP’li belediyelerin işi SODEMSAN’a devretmesine tepki gösteren parti üyeleri ise gazetemize yaptıkları açıklamada;”Bir belediye başkanı kendi işçileri ile anlaşamıyorsa kiminle anlaşacak. CHP’nin işçi ve işçi sendikası dostu bir parti olduğunu herkes biliyor.  CHP’li belediye başkanları sözleşmeleri SODEMSAN’a devrederek AKP ile aramızdaki farkı kaldırıyor.  SODEMSEN Genel Sekreteri’nin AKP belediye başkan aday adayı olması, CHP’li belediye başkanlarını niye rahatsız etmiyor, niye görmezden geliyorlar anlamıyoruz” dediler.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek