Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Ocak 2021, Çarşamba 09:04 tarihinde eklendi. 752 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Siyasi terörün karşısında birleşiyoruz”

Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanlığı tarafından, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın silahlı ve sopalı saldırıya uğraması üzerine basın açıklaması yapılarak tepki gösterildi.
“Siyasi terörün karşısında birleşiyoruz”  

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Şenol Gürşan, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Kemal Şar, Gelecek Partisi ve İYİ Parti yöneticilerinin katıldığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “ Sayın Başkanlarım, Kıymetli Yol Arkadaşlarım ve Çok Değerli Basın Mensupları.

Öncelikle bugün yanımızda olduğunuz için Kıymetli Başkanlarıma ve sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz cuma günü Genel Başkan Yardımcımız ve Eski Manisa Milletvekilimiz Sayın SELÇUK ÖZDAĞ, Ankara'da başkentimizin göbeğinde gündüz saatlerinde evinden çıktıktan hemen sonra silahlı ve sopalı 5 kişi tarafından alçakça ve haince saldırıya uğramıştır. Siyasi terör olarak gördüğümüz bu hain saldırının hemen ardından ise bu kez de aynı gün saat 14:00 sıralarında Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi ORHAN UĞUROĞLU'da evinin önünde 3 kişi tarafından dövülerek darp edildi. Bu alçakça saldırının temelinde ise siyasete hakim kılınan kutuplaşma ve nefret dili yatıyor.

Büyük Türk Milleti hiçbir zaman böyle durumları onaylamamış, gerektiğinde ise demokratik hakkını kullanarak siyaseten bu gibilerin dersini vermiştir. Ararda düzenlenmiş bu iki planlı saldırının failleri ve onların azmettiricileri bilmelidirler ki; bizler bu alçak olaylarla yolunuzdan vazgeçecek değiliz. Yine bilmelidirler ki; bu ve benzeri şekilde yapılan alçaklıkların her zaman karşısında dimdik durarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu olaylar gösteriyor ki, bizlerin temelde mücadele etmesi gereken hususta Anadolu irfanını ve birleştiriciliğini tekrar hakim kılmak olacaktır.

 Değerli başkanlarım ve değerli basın mensubu dostlarım bugün burada farklı görüşlerin,  siyasi partilerin başkanları ve temsilcileri olarak hep birlikte karşınızdayız. Bu da demek oluyor ki, bizler siyasi terörün karşısında TEK YÜREK ve TEK VÜCUT olarak böylesi alçakça planlanmış siyasi terörün karşısında birleşiyoruz. Bu vesile ile zaman ayırarak yanımızda bulunan İYİ PARTİ İL BAŞKANI Sn. Hilmi HERSEK, YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI Sn. Kemal ŞAR, DEVA PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI Sn. Sinan YILDIRIM'a ve arayarak üzüntülerini dile getiren diğer başkan, yönetici ve halkımıza Partim, Genel Başkanım ve saldırıya uğrayan Genel Başkan Yardımcım adına çok teşekkür ederim.

Sözlerimin sonuna gelirken, Genel Başkan Yardımcım Sn. SELÇUK ÖZDAĞ ve Gazeteci Sn. ORHAN UĞUROĞLU'na yapılan bu alçak ve hain saldırıları şiddetle kınadığımızı bir kez daha belirtir, İçişleri Bakanımızı bir an önce faillerin ve azmettirenlerin yakalanması ve gerekli cezaları almaları için harekete geçmeye davet ediyoruz. Son olarak şu bilinmelidir ki suçlular yakalanana kadar çağrımız devam edecektir.”

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek