Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 20 Ocak 2021, Çarşamba 09:00 tarihinde eklendi. 650 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz buz kesti

Lüleburgaz, kar yağışı ve hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesi nedeniyle adeta buz kesti.
Lüleburgaz buz kesti  

Lüleburgaz’da, geçtiğimiz hafta sonu başlayan kar yağışı havayı soğutmuştu ancak kar yağışı çok kısa sürdü. Trakya’da ve Marmara Bölgesi’nin birçok yerinde yoğun kar yağışı gerçekleşirken Lüleburgaz’a çevredeki kar yağışının bıraktığı soğuk hava kaldı.

Lüleburgaz’ı Pazartesi gününden itibaren buz gibi bir hava karşıladı. Hava sıcaklığı gündüz eksi 5 derecelere kadar düşerken geceleri eksi 8’e kadar düştü. Önümüzdeki günlerde ise hava sıcaklığının artacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; bugün ve yarın havanın sisli olması beklenirken ugün en yüksek hava sıcaklığı 8, en düşük eksi 6, yarın en yüksek hava sıcaklığı 12i en düşük sıcaklık ise eksi 2 derece olacak.

Hava sıcaklıkları günden güne ısınacak. 22 Ocak Cuma günü çok bulutlu havanın hakim olacağı Lüleburgaz’da termometreler en yüksek 15, en düşük 4 derece olacak. Cumartesi en yüksek 15, en düşük 9, Pazar günü ise en yüksek 14, en düşük 8 derece olacak.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek