Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 19 Ocak 2021, Salı 16:08 tarihinde eklendi. 794 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rehber öğretmenlere seminer verildi

Lüleburgaz Kaymakamlığı himayesinde Lüleburgaz İçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk PDR Derneği Kırklareli İl Temsilciliği tarafından hayata geçirilen “Uzaktan da Olsa Lüleburgaz Bağımız Hiç Kopmasın” projesi kapsamında dördüncü etkinlik gerçekleştirildi
Rehber öğretmenlere seminer verildi  

Lüleburgaz ile bağı olan akademisyenleri kaygı düzeylerini azaltmak ve psikolojik sağlamlıklarını arttırmak amacıyla öğretmen, öğrenci ve velilerle buluşturan canlı yayınların 16 Ocak 2021 Cumartesi günkü konuğu Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nursel Topkay oldu.

Korona virüs pandemisi nedeniyle online olarak gerçekleşen etkinlikte, Doç. Dr. Nursel Topkay tarafından rehber öğretmenlere "Salgın Hastalık Döneminde Uzaktan Eğitimde Psikolojik Danışman Olmak" konulu seminer verildi.

Seminer Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Youtube kanalından canlı yayınlandı.

Buğra KAYA  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek