Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 19 Ocak 2021, Salı 16:02 tarihinde eklendi. 716 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Velimeşespor, kadrosunu genç yeteneklerle güçlendiriyor

Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor, Beşiktaş’ın gelecek vadeden genç kanat oyuncusu Oğuzhan Akgün’den sonra Galatasaray’ın 19 yaşındaki genç stoperi Işık Kaan Arslan’ı da renklerine bağladı.
Velimeşespor, kadrosunu genç yeteneklerle güçlendiriyor  

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve sezonun ilk yarısı itibariyle beklenilenin çok altında bir performans sergileyen Ergene Velimeşespor, kadrosunu genç yeteneklerle güçlendirmeye devam ediyor.

Ergene Velimeşespor; sözleşmesi Beşiktaş’ta bulunan ve son olarak Altınordu’da forma giyen hücum oyuncusu Oğuzhan Akgün’ün kiralanmasının ardından sözleşmesi Galatasaray’da bulunan  genç stoper Işık Kaan Arslan’ı da kiraladı.

Galatasaray altyapısından yetişen Arslan, kulübün çeşitli kategorilerinde 171 maçta görev alarak 2019 yılında Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada “Genç oyuncumuza Ergene Velimeşespor forması altında üstün başarılar dileriz, Hoşgeldin Işık Kaan Arslan” denildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek