HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Ocak 2021, Salı 15:58 tarihinde eklendi. 524 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esnaftan köpeklere kırmızı halı

Kırklareli'nde bir iş yerinin önündeki "kırmızı halı"da yatan köpekler dikkati çekti.
Esnaftan köpeklere kırmızı halı  

Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Seyhan Esen, yaptığı açıklamada, esnafın işletmelerinin önlerine serdiği halıların üzerine geceleri sokak hayvanlarının yattığını söyledi.

Esnaftan, bu halıları kaldırmamasını isteyen Esen, şöyle konuştu:

"Sokak hayvanları soğuk kış günlerini titreyerek geçiriyor, nerede bir halı veya karton kutu görseler hemen oraya sığınıyorlar. O karton ıslak dahi olsa onlar için sığınacak bir yer oluyor. Bazı esnaf kapı önlerine ekmek, kuru mama ve su koyuyor. Bazı esnaf ise sokak hayvanlarını kovalıyor. Bu kişileri hayvansever olmaya davet ediyoruz." 

Esen, herkesi özellikle soğuk havalarda sokak hayvanlarına mama vermeye ve barınabilecekleri bir yer sağlamaya davet etti.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek