Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 18 Ocak 2021, Pazartesi 16:56 tarihinde eklendi. 856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Velimeşespor, Beşiktaşlı oyuncuyu kadrosuna kattı

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor, Beşiktaş’ın genç kanat oyuncusu Oğuzhan Akgün’ renklerine bağlayarak flaş bir transfere imza attı.
Velimeşespor, Beşiktaşlı oyuncuyu kadrosuna kattı  

Bu sezonun başında korona virüs salgını nedeniyle birçok karşılaşmaya eksik akdroyla çıkan ve sezonun ilk yarısını istediği yerde tamamlayamayan Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor, devre arasında ilk transferini gerçekleştirdi.

Ergene Velimeşespor, sezonun ilk yarısında TFF 1.Lig ekibi Altınordu’da kiralık olarak forma giyen Beşiktaş’ın sözleşmeli futbolcusu Oğuzhan Akgün’ü kiralık olarak kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon İstanbulspor’da kiralık geçiren genç kanat oyuncusu Oğuzhan Akgün, 2020-2021 sezonunun ilk yarısını da 1.Lig ekibi Altınordu’da tamamladı.

Beşiktaş’ın çeşitli alt yaş kategorilerinde 142 maçta forma giyen Akgün, 138 gol kaydetti. TFF 1.Lig’de 15, Türkiye Kupası’nda da 4 karşılaşmaya çıkan genç kanat oyuncusunun Beşiktaş ile 2025’ e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kulüpten yapılan açıklamada “Genç futbolcumuza Ergene Velimeşespor forması altında üstün başarılar dileriz, Hoşgeldin Oğuzhan Akgün” denildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek