Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Ocak 2021, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 571 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Üçgen parka “Budak Çal’ın ismi verilmeli”

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı.
“Üçgen parka “Budak Çal’ın ismi verilmeli”  

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan ile yerel ve ülke gündemi üzerine sohbet eden CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Lüleburgaz’ın sanat markası Budak Çal için de çok üzüldüğünü söyledi.

Budak Çal’ın isminin Lüleburgaz İş Bankası karşısında bulunan Üçgen Park’a verilmesi gerektiğini ve buraya bir de Budak Çal’ın büstünün yapılması gerektiğini belirten Milletvekili Turabi Kayan, “Budak Çal, maddiyata asla değer vermeyen, bu nedenle çok yakınları tarafından da iyi niyeti suistimal edilmiş bir kişidir. Kendisini sanata ve Lüleburgaz’a adamış bir insandır. Bu nedenle Budak Çal’ın kıymeti bilinmeli ve Lüleburgaz’da ismi kalıcı hale getirilmelidir. Lüleburgaz İş Bankası karşısında bulunan üçgen parkın ismi Özgürlük Parkı şeklinde değiştirilmişti. Şimdi Budak Çal Özgürlük Parkı şeklinde olmalıdır” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan daha sonra gazetemizin hazırlık ve matba bölümündeki çalışanları da ziyaret edip 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladıktan sonra gazetemizden ayrıldı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek