HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 16 Ocak 2021, Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi. 889 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün kar yağışı bekleniyor

Lüleburgaz’da bugünden itibaren başlayacak olan kar yağışı tüm haftasonu etkisini gösterecek.
Bugün kar yağışı bekleniyor  

Tüm yurtta kar yağışı uyarısı yapılırken Lüleburgaz’da da 15 Ocak Cuma gününün ilk saatlerinden itibaren kar yağışı başladı. Kısa süren kar yağışı hava sıcaklıklarının eksi derecelere kadar düşmesine neden oldu.

Meteroroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere gore; Lüleburgaz’da bugün ve yarın kar yağışının etkili olması bekleniyor. Çok bulutlu havanın etkili oalcağı Pazartesi günü ise hava çok soğuk olacak. Bugün termometreler en yüksek 3, en düşük eksi 5 dereceyi gösterecek. Yarın hava daha da soğuyacak ve en yüksek eksi 1, en düşük eksi 4 derece olacak.

Lüleburgaz yeni haftayı da kuru soğuk havayla karşılayacak. Çok bulutlu havanın hakim olacağı ilçemizde termometreler en yüksek 0, en düşük eksi 8, Salı günü ise en yüksek 3, en düşük eksi 8 dereceyi gösterecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek