Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Ocak 2021, Cuma 08:57 tarihinde eklendi. 984 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kan çadırı bugün kurulacak

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolu öncülüğünde Türk Kızılayı Lüleburgaz Kan Alma Merkezi tarafından bugün kan çadırı kurulacak.
Kan çadırı bugün kurulacak  

Yaşanan Covid-19 pandemisi sürecinde kan ihtiyacının daha fazla artması, kış mevsiminin etkileri ve kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi ve Türk Kızılayı Lülebrugaz Kan Alma Merkezi tarafından AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları öncülüğünde bugün Kongre Meydanı’nda kan ve kök hücre bağış çadırı kurulacak.

Saat 11.00-18.00 saatlerinde kurulacak kan çadırında belirtilen şartlara uygun olan sağlıklı vatandaşlar kan bağışında bulunabilecek.

 AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada “ Tüm halkımızı kan bağışına davet ediyoruz. Unutmayalım ki başkalarının hayatları bizim damarlarımızda akıyor. Haydi hep birlikte hayat kurtarmaya, can olmaya, umut olmaya” denildi.

Buğra KAYA

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek