HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 13 Ocak 2021, Çarşamba 08:57 tarihinde eklendi. 990 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Konyalı, Lüleburgazspor’a başkan adayı oldu

Lüleburgazspor’da teknik direktörlük görevinde bulunmuş, ilçemizin sevilen spor adamlarından Seyfullah Konyalı, katıldığı bir televizyon programında Lüleburgazspor’a başkan adaylığını açıkladı.
Konyalı, Lüleburgazspor’a başkan adayı oldu  

Seyfullah Konyalı, Trakya Burada TV tarafından düzenlenen canlı yayına katıldı. Seyfullah Konyalı Moderatörlüğü’nü Murat Ertan’ın, yorumculuğunu Ferit Koral’In yaptığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Programda Lüleburgazspor’un durumu ve geleceği hakkında konuşmalar yapıldı. Programda kendini tanıtan Lüleburgazspor’un eski futbolcu ve teknik direktörü Seyfullah Konyalı, Lüleburgazspor’un başkanlığına aday olduğunu da açıkladı.

Konyalı” Ben futbol adamıyım, önce teknik direktörüm. Daha önce yöneticilik düşünmemiştim. Ama Lüleburgazspor’un durumunu düşününce, bulunduğumuz ortamda hiçbir şeyden korkup geri planda durmadık. Kendi çevremizde Lülebruagzspor’u, taraftar gruplarımızı seven, değer veren arkadaşlarımızın isteği doğrultusunda bu kararı aldım. Takımımızı sahipsiz bırakamazdık. Arkadaşlarımızın desteği ile bu kararı aldım. Lüleburagzspor’a başkan adayıyım.” dedi.

Mevcut Başkan Kenan Var’la görüşüp görüşmediğine dair Murat Ertan’dan gelen soruya da cevap veren Konyalı “ Kulübün Başkanı Kenan Var’dır. Kulübün geleceğiyle ilgili tasarrufuna dair kendisiyle görüştüm. Devam etmeyeceğini söyledi. Lüleburgazspor’a karşı duyarsız kalmamak adına kendi düşüncemi belirttim. KEndisi de bana çok ılımlı yaklaştı ve düşüncemi olumlu buldu. Her türlü desteği vereceğini ifade ederek başarılı olmamı temenni etti. Kendisine teşekkür ederim. Ilımlı bir tavır sergiledi. Devam etseydi, aday olmazdım. Ama şehrimizin takımını sahipsiz bırakamazdık.” diye konuştu.

Konyalı; “1 Mart’a kadar kongre yapılamayacak pandemi şartları nedeniyle. Ancak BAL ligi maçlarının oynanma tarihi belli olunca öne çekilebilir” dedi

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek