İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 12 Ocak 2021, Salı 16:41 tarihinde eklendi. 817 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” başladı

Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs salgınında zor günler geçiren müzisyenlerin yanında olmak ve onların sesini duyurmak amacıyla hayata geçirdiği “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı başladı. Lüleburgaz Belediyesi’nin Youtube ve Facebook hesaplarından canlı olarak yayınlanan ve binlerce kişiye ulaşan programın ilk konuğu muhteşem sesiyle Gökhan Yeniada oldu.
 “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” başladı  

Ekranlarda müzik ziyafeti

Çekimlerinin Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde yapıldığı programın ilk konuğu ise O Ses Türkiye ve Rising Star yarışmalarında parlayan, geçtiğimiz aylarda da müzik dünyasına “Yok Diyemem” isimli şarkısıyla iddialı bir giriş yapan Gökhan Yeniada oldu. İsmet Altay Süpürgeci ve Tansu Edip Gökbudak’ın birbirinden renkli sorularını yanıtlayan Yeniada, program boyunca müzik grubuyla birlikte seslendirdiği şarkılarla ekranların başındaki izleyicilere müzik ziyafeti sundu.

15 bin kişiye ulaştı

Lüleburgaz Belediyesi’nin Facebook ve Youtube sayfalarından canlı olarak paylaşılan program ilk gününde sadece Facebook üzerinden 15 bin tekil kişiye ulaştı. Cuma akşamı kısıtlamanın başladığı saat 21.00’de yayına giren programı Lüleburgazlı vatandaşların yanı sıra yurdun çeşitli kentlerinden de vatandaşlar takip etti.

Haftaya Ahmet Özden var

Her hafta Cuma günü yayınlanacak olan “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’in” önümüzdeki haftaki konuğu ise Lüleburgaz’ın dünyaca ünlü müzisyenlerinden biri olan Ahmet Özden olacak. “Zurnaya hayat veren kişi” lakaplı Ahmet Özden ile gerçekleştirilecek canlı yayın Cuma günü saat 21.00’de Lüleburgaz Belediyesi Youtube ve Facebook hesaplarından yayınlanacak.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek