Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 06 Ocak 2021, Çarşamba 16:07 tarihinde eklendi. 959 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uğur Kurs Sınavı’na sayılı günler kaldı

Lüleburgaz’da eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Uğur Kurs Merkezi, kabul sınavlarını 16-17 Ocak tarihlerinde online olarak gerçekleştirecek.
Uğur Kurs Sınavı’na sayılı günler kaldı  

Öğrencilere başarı düzeylerini ölçme şansı tanıyan Uğur Kabul Sınavı(UKS) Türkiye genelinde 16-17 Ocak tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek. Pandemi döneminde eğitime ara vermeyen ve Türkiye’nin dört bir yanında ki öğrencilerine uzaktan eğitim uygulayan Uğur Kurs Merkezi’nde, sınav heyecanı yaşanacak.

Tüm öğrencilerinin ülke genelindeki yüzdelik dilimlerini görmelerine ve eksiklerini tespit etmelerine katkı sağlayacak sınavllara 6.sınıflar ile 11.sınıflar arasında tüm öğrenciler katılabilecek.

Uğur Kabul Sınavları ile ilgili bilgi veren Lüleburgaz Uğur Kurs Müdürü Çağlar Akgül; ‘’ Sınav, tüm 6 ,7 ,8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımına açık olup, her öğrenci kendi alanındaki sorulardan sorumludur. Sınav tarihinden 1 gün önce, sınava giriş için gerekli kullanıcı adı ve şifre bilgileri e-mail ve SMS yolu ile veli ve öğrencilere ulaştırılacaktır. Sınava ilişkin konuları görmek için öğrenciler dilerse www.ugurkurs.com.te/uks-sinav-konulari adresine girip konulara bakabilir.  Sınav Türkiye geneli olup, sınava girmek istediği Uğur Kurs ile iletişime geçerek veya www.ugurkurs.com.tr/uks adresi üzerinden sınava başvuru yapabilir. Son Başvuru tarihi 13 Ocak 2021’dir. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.‘’ diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek