HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 06 Ocak 2021, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 996 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da risk azaldı

Korona virüs risk haritasını güncel verileriyle paylaşan Hayat Eve Sığar(HES) uygulamasında Lülebrugaz iyiye gidiyor.
Lüleburgaz’da risk azaldı  

 Geçtiğimiz aylarda tamamen kırmızı olan Lüleburgaz’da riskin azalmasıyla harita yeşile döndü.

28 Ekim tarihinde tamamen kırmızı renge bürünen ve korona virüsün bulaşıcılığında çok yüksek riskli bölge olarak belirtilen Lüleburgaz, virüsten kurtuluyor. HES uygulamasında 4 Ocak 2021 tarihinde alınan verilerde kırmızı bölgelerin oldukça azaldığı görülüyor.

Haftadan haftaya iyiye giden Lüleburgaz’da, 2 ay önce korona virüs yoğunluğu çok yüksek riskli bölgeyken, 4 Ocak itibariyle düşük riskli bölgeye geçti.

5 Ocak tarihinde tablo iyiye gidişini sürdürdü. 5 Ocak tarihinde alınan verilere göre Dere Mahallesi, İstiklal Mahallesi Büklüm caddesi, Eski Bedir caddesi, Selami Şaşmaz Caddesi, İstasyon caddesi ve Turgutbey Caddesi’nde yer yer yoğun riski gösteren kırmızılıklar bulunuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek