Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 02 Ocak 2021, Cumartesi 12:42 tarihinde eklendi. 1163 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni yılı yağmurla karşıladık

Lüleburgaz’da, yılbaşı gecesi sağanak yağış yaşandı. 2021 yılını yağışla karşılanması nedeniyle yeni yılın bereketli geçeceği yorumları yapıldı.
Yeni yılı yağmurla karşıladık  

Lüleburgaz’da yılbaşı gecesi sağanak yağış etkili olurken, yağışlar havayı yumuşattı. Yeni yılın ilk günü hava sıcaklığı 15-16 dereceye kadar çıktı.  Güneşli havanın etkisinde Lüleburgaz, 2021 yılının ilk gününde bahardan kalma bir gün yaşadı.

Yağışlı havanın bugünden başlayarak iki gün daha etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre bugün ve yarın Lüleburgaz’da hava sağanak yağışlı olacak. Termometrelerin 4 Ocak Pazartesi günü(bugün) en yüksek 16, en düşük 5, 5 Ocak Salı günü(yarın) en yüksek 15, en düşük 8 dereceyi göstermesi bekleniyor.

Çarşamba günü ise hava çok bulutlu en yüksek 16, en düşük 5 derece olacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek