Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 02 Ocak 2021, Cumartesi 12:37 tarihinde eklendi. 1225 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KTSO; belge, hizmet ve aidat ücretlerine zam yapmayacak

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), 2020 Yılı’nın son Meclis Toplantısı’nı 29 Aralık 2020 Salı günü saat 17.00’de Video Konferans olarak gerçekleştirdi. KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Üyeleri katıldı.
KTSO; belge, hizmet ve aidat ücretlerine zam yapmayacak  

Video Konferans olarak gerçekleştirilen toplantıda oda üyelerinin sektörel sorunları masaya yatırıldı. Bu sorunların aşılması için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Gündemde yer alan konular konuşularak karara bağlandı. 2021 yılında oda olarak yapılacak olan çalışmalar ve etkinlikler hakkında meclis üyelerine bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen toplantının çok yararlı ve verimli geçtiğini ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Video Konferans toplantımıza katılarak odamızın çalışmaları hakkında görüşmelerde bulunduk. Gündemde yer alan konuları karara bağladık. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz 2021 Yılı Belge, Hizmet ve Aidat Ücretleri’nde 2020 Yılı Tarifesi’nin uygulanmasına devam edilmesi yönünde aldığımız kararımız, Odamız Meclis Üyelerimiz tarafından oy birliği ile kabul edildi. Meclis üyelerimize teşekkür ediyor, tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek