HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 02 Ocak 2021, Cumartesi 12:27 tarihinde eklendi. 876 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tüketici ödülleri sahiplerini bekliyor

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından 24. düzenlenecek olan tüketici ödülleri sahiplerini bekliyor.
Tüketici ödülleri sahiplerini bekliyor  

Ticaret Bakanlığı’nın koordinesi ile tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici hukuku veya tüketicinin korunması, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi gibi konularda 2020 yılı faaliyetleri göz önüne alınarak tüketici ödülleri verilecek.

Bu yıl 24. kez düzenlenecek olan ödül töreninde bilinçli tüketici ödülü, yazılı basın tüketici ödülü, radyo-televizyon programı ödülü,  tüketici memnuniyetini ilke edinen firma ödülü, bilimsel çalışma ödülü ve tüketici özel ödülü dallarında ödüller verilecek.

Başvuruların 5 Şubat 2021 Cuma günü 17.30’a kadar Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Üniversiteler Mh.Dumlupınar Bulvarı No:151 Ek Bina( B Blok) 1. Kat Oda: 107 Çankaya/Ankara adresine bizzat yapa e-posta yoluyla yapılması gerekiyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek