Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 31 Aralık 2020, Perşembe 15:48 tarihinde eklendi. 808 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KLÜ, araştırma görevlisi akademi ödülü aldı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bulunan; Türkiye Bilimler Akademisi’nin (TÜBA), 2020 yılı Akademi Ödüllerinin sahipleri açıklandı.
KLÜ, araştırma görevlisi akademi ödülü aldı  

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Kübra Fettahoğlu, Bilimsel Telif Eser Programı (TESEP) kapsamında sosyal bilimler kategorisinde “Rasathane-i Amire” başlıklı eseriyle Fuat Sezgin Özel Ödülüne layık görüldü.

KLÜ’den yapılan açıklamada; “TÜBA-TESEP Ödülleri, nitelikli Türkçe bilimsel telif eser yazımının özendirilmesi bakımından en prestijli ve özel bir öneme sahip ödüllerdendir.

TÜBA Akademi Ödüllerini almaya hak kazanan bilim insanlarına ödülleri, ilerleyen günlerde belirlenecek tarihte, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek törenle Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilecektir.”denildi.

Ertan BAYER           

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek