Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 31 Aralık 2020, Perşembe 09:04 tarihinde eklendi. 973 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avrupa’yla eğitimde ortak projeler

Lüleburgaz Bahçelievler İlkokulu ve Anadolu Lisesi, eTwinning okulu olmaya hak kazandı.
Avrupa’yla eğitimde ortak projeler  

Lüleburgaz Bahçelievler İlkokulu ve Lüleburgaz Anadolu Lisesi, hazırladıkları eTwinning projeleri ile Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi ödülleri alarak  eTwinning Okulu olmaya hak kazandı. Bahçelievler İlkokulu Sınıf Öğretmenleri Ayşe Aydoğan ve Nalan Ay, , Lüleburgaz Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Nurhayat Kabak ile birlikte 29 Aralık Salı günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’i makamında ziyaret etti.

Cihan Erdem, eTwinning Okulu belgelerini Bahçelievler İlkokulu temsilen Ayşe Aydoğan ve Nalan Ay’a Lüleburgaz Anadolu Lisesi’ni temsilen de Biyoloji Öğretmeni Nurhayat Kabak’a takdim etti.

eTwinning nedir?

Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan e Twinning; Avrupa’daki okullarla iletişim kurma, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek ile veri ve bilgi paylaşımı gibi konularda işbirliği yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan bir Avrupa Komisyonu girişimidir.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek