33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 26 Aralık 2020, Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1230 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Liseli gençler pandemide kitap okuyor

Halkçı Liseliler(HALK-LİS) Lüleburgaz Örgütü korona virüs pandemisinde dışarı çıkıp riske girmek yerine evlerinde kitap okumayı tercih ediyor.
Liseli gençler pandemide kitap okuyor  

HALK-LİS Lüleburgaz Örgütü, “Evde Kal Kitap Oku” kampanyasını başlattı. Gençler, Covid-19 pandemi sürecinde dışarıda olup virüsün bulaşı riskini artırmak yerine evde kalıp kitap okumayı tercih etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan HALK-LİS Lüleburgaz Başkanı Berke Yılmaz “Ülkemizde ve dünyamızda etkili olan Covid-19 nedeni ile sevdiklerimize ve büyüklerimize bulaştırmamak İçin Halkçı Liseliler Lüleburgaz olarak dışarı çıkıp başta kendimizi, büyüklerimizi ve en önemlisi sevdiklerimizi riske atmak yerine evlerimizde kalıp kitap okuyoruz.

Sizler de evlerinizde kalıp dışarıya çıkmayarak kitap okuyarak hem kendimizi geliştirebilir hem de dışarı çıkmayarak sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.”

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek