Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 23 Aralık 2020, Çarşamba 16:02 tarihinde eklendi. 959 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğretmenler sanal ortamda "Türkiye sınıfı" oluşturdu

Türkiye'nin farklı bölgeleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) öğretmenler sanal ortamda "Türkiye sınıfı" oluşturdu.
Öğretmenler sanal ortamda  

Türkiye'nin 7 bölgesi ve KKTC'den öğretmenler "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası"nın önemini öğrencilere aşılamak ve bu hususta öğrencileri bilinçlendirmek için çalışma başlattı. 

Bu kapsamda sanal ortamda oluşturulan sınıfta 100 öğretmen ve 250 öğrenci yer aldı.

Etkinliğe Kırklareli Gaziosmanpaşa İlkokulu 1-B sınıf öğretmeni Buket Gövce ile öğrenci Buğlem Suna Keser ve Asyanur Petmezci de katıldı.

Gövce, yaptığı açıklamada, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında Türkiye'nin dört bir köşesinden öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı sanal ortamda bir sınıf oluşturulduğunu söyledi.

Öğrencilerin bölgelerine has ürünleri tanıtma fırsatı yakaladığını aktaran Gövce, tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın da önemine dikkat çekildiğini belirtti.

Yerli malı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Gövce, önemli tarım ürünleri başta olmak üzere, bindallı kıyafetinden hardaliyeye kadar birçok ürünün tanıtımını yaptıklarını kaydetti.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek