HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Aralık 2020, Pazartesi 09:05 tarihinde eklendi. 1079 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAHÇELİEVLER İLKOKULUNA YEŞİL YAPRAK

TEMA Vakfı Lüleburgaz Örgütü tüm öğrencileri vakfımıza üye olan sınıflara YEŞİL YAPRAK vermeğe devam ediyor.
BAHÇELİEVLER İLKOKULUNA YEŞİL YAPRAK  

Konuyla ilgili açıklama yapan TEMA VAKFI Lüleburgaz Gönüllü Sorumlusu  Orman Yüksek Mühendisi Vicdan Aladağ yaptığı açıklamada; “Bu kapsamda vakfımıza üyelikleri gerçekleştirilen Bahçelievler İlkokulu 3/F öğrencilerine vakfımızın üyelik kartları ve rozetleri ile 3/F sınıfına YEŞİL YAPRAK verilmiştir.

 Pandemi nedeni ile öğrencileri okula gitmediklerinden üyelik kartları,  rozetler ve YEŞİL YAPRAK sınıf öğretmeni Mükerrem  Feriha TEMİZ’E teslim edilmiştir.

İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde, bu anlamlı etkinliğin gerçekleştirilmesine olanak sağlayan Okul Müdürü Taylan ARIBAŞ’a ve etkinliği gerçekleştiren Mükerreme Feriha TEMİZ’e gönülden teşekkür ederim.” Dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek