Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 19 Aralık 2020, Cumartesi 13:07 tarihinde eklendi. 1194 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÜNİVERSİTELERİMİZİ KARANLIK ZİHNİYETİNİZE TESLİM ETMEYECEĞİZ!

Eğitim Sen Kırklareli Şube Başkanı Okan Balcı yaptığı açıklamada; “Üniversitelerimizi karanlık zihniyetinize teslim etmeyeceğiz” dedi.
ÜNİVERSİTELERİMİZİ KARANLIK ZİHNİYETİNİZE TESLİM ETMEYECEĞİZ!  

Eğitim Sen Kırklareli Şube Başkanı Okan Balcı yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Üniversitelerimiz son dönemlerde birçok sorun yaşamaktadır. Bu sorunlardan biri, akademisyenlerin bir kısmının son derece liyakatsiz olmasıdır. Bu nedenle üniversiteler, ürettikleri ve toplumla paylaştıkları insan, doğa ve toplum yararına faaliyetlerle değil  skandallarla gündeme gelmektedir.

Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu yetersizliği de aşarak hadsiz bir biçimde Akit TV’nin canlı yayınında üniversiteler için ‘Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri’ diyerek tüm üniversiteleri ve üniversite camiasını hedef almıştır. Kendisi de akademik unvan taşıyan ve kesinlikle hak etmediğini düşündüğümüz adı geçen şahsı en ağır biçimde kınıyoruz.

Üniversitelerin hedef alınmasının nedeni özgürlük düşünden duyulan korku, aydınlık yarınları engelleme telaşıdır. Şimdi bize düşen hep birlikte bu karanlığa karşı durmak ve üniversiteleri savunmaktır. Konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Üniversitedeki çürümeye karşı mücadelemiz, insan, toplum ve doğa yararına üniversiteye ulaşıncaya kadar sürecektir. “

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek