Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 17 Aralık 2020, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 754 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Anaokullarında yüz yüze eğitime geçiliyor

Kırklareli Valiliği tarafından korona virüsle mücadele kapsamında alınan kararla 30 Kasım 2020 tarihinde alınan 144 nolu kararname iptal edilerek, il genelindeki tüm resmi ve özel anaokulları ile uygulama sınıflarında yüz yüze eğitime geçildi.
Anaokullarında yüz yüze eğitime geçiliyor  

 

Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu tarafından korona virüsle mücadele kapsamında; Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitim” konulu yazısına istinaden alınan 28 Kasım tarihli 140 nolu kararnamede geçen “uygulama sınıflarında uzaktan eğitime geçilmesi” ifadesi ile 30 Kasım tarihli 144 nolu karar iptal edildi.

Kırklareli il genelindeki tüm resmi anaokulları ve özel eğitim anaokulları ile uygulama sınıflarında yüz yüze eğitime geçilmesine oy birliği ile karar verildi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek