Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 02 Aralık 2020, Çarşamba 16:21 tarihinde eklendi. 1887 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kofçaz Kaymakamı’ndan Vatan Partisi’ne ziyaret

Kofçaz Kaymakamı Nurettin Yavuz ,Vatan Partisi Kofçaz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Maksut Dönmez’e iade-i ziyarette bulundu.
Kofçaz Kaymakamı’ndan Vatan Partisi’ne ziyaret  

Kaymakam Nurettin Yılmaz ile İlçe Başkanı Maksut Dönmez ülke sorunları , koranavirüs (Kovid-19) ve yerel sorunlar hakkında görüş alış verişinde bulundular.

İç göçün nasıl tersine çevrilerek kentlere göç eden gençleri tekrar köye çekilebileceği ve küçük baş ile büyük baş hayvancılığın nasıl artırabilineceğinin ağırlıklı olduğu görüşmede bölgedeki üretimle ilgili bilgiler paylaşıldı.

Vatan Partisi Kofçaz İlçe Başkanı Maksut Dönmez, Kaymakam Nurettin Yavuz’a Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi programıyla ilgili bilgi verirken ilçedeki küçük baş hayvancılığın desteklenmesi için destek vereceklerini iletti. Üretim içinde olan ailelere sürü arttırımı programının partinin programında da olduğunu belirtti.

Korovavirüs salgını nedeniyle görüşmelerin aksadığının belirtildiği görüşmede , Kofçaz’ın gelişmesi ve üretim odaklı görüşmelerin daha sık yapılması dilekleriyle görüşme tamamlandı.

Ertan BAYER


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek