Lüleburgaz’da yaralamalı trafik kazası
Şaban Öğünç Ortaokulu’ndan bu sene 3. İl birinciliği
Evrensekiz belediyesinde toplu sözleşme imzalandı
33. Çocuk Şenliği yağmur altında başladı
Bu haber 02 Aralık 2020, Çarşamba 09:09 tarihinde eklendi. 2184 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın maske ve dezenfektan merkezi “Kuşçu Hüseyin”

Lüleburgaz Özerler Mahallesi Nalbant Arif Pasajı’nda babasından kalan 50 yıllık dükkanın işletmeciliğini yapan Kuşçu Hüseyin Lakaplı Hüseyin Kuşçu, Lüleburgaz’da bulunması zor eşyaların bulunduğu dükkan olarak biliniyor.
Lüleburgaz’ın maske ve dezenfektan merkezi “Kuşçu Hüseyin”  

Dükkanında 2 bin çeşit mal bulunan Hüseyin Kuşçu, Koronavirüs Kovit 19 döneminde satışa sunduğu maske ve dezenfektan çeşitleriyle de biliniyor.

Lüleburgaz’da maske ve dezenfektanın yanı sıra zor bulunan eşyaların bulunduğu dükkanı ile Hüseyin Kuşçu, Trakya’dan fazla Bulgaristan’da tanınıyor.

Hafta  sonu ağırlıklı olmak üzere hafta içi dahil Bulgaristan’dan gelen turistler Hüseyin Kuşçu’dan bol bol alışveriş yaparak Bulgaristan’a dönüyor.

Bulgatistanlı turistler Kuşçu Ticaret’ten en çok antibakteriyel dezenfektan yapan bileklik satın alıyor.

Amacının insanların hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyleyen Kuşçu Ticaret Sahibi Hüseyin  Kuşçu; “İstanbul’da ilk çıkan malzemeleri Lüleburgaz’a ilk olarak getirmenin gururunu yaşıyorum. İnsanları yeniliklerle tanıştırmaktan mutlu oluyorum” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek