Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 02 Aralık 2020, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 623 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde aralıksız dezenfekte çalışması

Kırklareli Belediyesi, Koronavirüs salgını dolayısıyla dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
Kırklareli’nde aralıksız dezenfekte çalışması  

Kırklareli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşlerine bağlı Park ve Bahçeler birimi ekipleri cadde, sokak ve çöp konteynerlerini deterjanlı sularla yıkıyor ve ilaçlıyor.

Ayrıca cami, çocuk oyun parkları gibi yerlerde Koronavirüs salgınına karşı dezenfekte ediliyor.

Ekipler tarafından cadde ve sokaklar deterjanlı sularla yıkanarak, dezenfekte edilirken, çöp konteynerlerinin de önce içi ve dışı yıkanıyor,  ardından virüs ve bakterilere karşı ilaçlama işlemleri yapılıyor.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında başlattıkları önleyici tedbirlerin büyük bir titizlikle devam ettiğini belirten Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, vatandaşların da maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat etmelerini istedi.

 A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek