HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Kasım 2020, Cuma 15:56 tarihinde eklendi. 599 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaynarca’ya yeni çocuk parkı

Kaynarca Belediyesi, beldedeki 7.çocuk parkını yılbaşından önce çocukların hizmetine sunacak.
Kaynarca’ya yeni çocuk parkı  

Pınarhisar’a bağlı Kaynarca Belediyesi tarafından belde halkı ve beldedeki çocuklar için yapılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Belediye tarafından yeni çocuk parkı için de çalışmalar devam ediyor. Yılbaşından önce hizmete açılması beklenen çocuk parkı beldede ki 7.çocuk parkı olacak.

Parkın içerisinde çocuk oyun ekipmanları, oturma grupları ve Fitness aletleri yer alacak.

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker; “Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız için kültürel ve sportif alanda faaliyetlerde bulunabilmeleri amacıyla beldemize birçok hizmet verdik. Bundan sonrada sürekli çalışmaya, iş ve proje üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Serdar Türker döneminde beldeye 6 adet çocuk parkı, halı saha,basketbol-voleybol sahası, içinde 12 bin adet kitabı ve tüm teknolojik ekipmanların yer aldığı Ekrem İmamoğlu Halk Kütüphanesi kazandırıldı. Kaynarca’ya geçtiğimiz haftadan itibaren doğalgazda verilmeye başlandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek