HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Kasım 2020, Cuma 09:04 tarihinde eklendi. 598 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli en riskli 15 il arasında

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının son bir haftada yüzde 50'nin üzerinde arttığı Kırklareli'nde vatandaşlar tedbirlere uyulması yönünde çağrıda bulundu.
Kırklareli en riskli 15 il arasında  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı, yüzde 50'nin üzerinde vaka artışının yaşandığı 15 kent arasında bulunan Kırklareli'nde vatandaşlar tedbirlere daha fazla uymaya başladı. 

Kent sakinlerinden Binnur Divrik,  Kırklareli'nde vaka sayılarının arttığını duyduğunda çok üzüldüğünü söyledi. 

Herkesi tedbirlere uymaya çağıran Divrik, "İnsanlar maskeyi doğru taksalar, mesafeye dikkat etseler en azından vakalar azalır. Çok kalabalık bir kent değiliz. Vakaların artması bizi tedirgin etti." dedi. 

Esnaf İbrahim Buçak ise vatandaşların tedbirler konusunda daha duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Buçak, "Sokağa çıkma kısıtlamalarına uyulması, tedbirlerin alınması konusunda herkese rica ediyoruz. Lütfen kendi sağlığımıza dikkat edelim, başkalarının hakkına da saygılı olalım." diye konuştu. 

Bilindiği gibi önceki gün akşam saat 21.00’de açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr Fahrettin Koca, Türkiye’de en riskli 15 il arasında Kırklareli ve Edirne’nin de olduğunu söylemişti.

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek