Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 27 Kasım 2020, Cuma 09:03 tarihinde eklendi. 625 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Yüce “Koronada yatay seyrediyoruz”

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısında ilçemizde korona virüs vaka sayısının stabil olduğunu söyledi.
Kaymakam Yüce “Koronada yatay seyrediyoruz”  

Lüleburgaz Kaymakamı Yüce; toplantının ardından yaptığı açıklamada; “Korona virüste yatay seyrediyoruz ancak buna rağmen ciddi bir hasta sayımız var. 5 gündür aynı seviyedeyiz. 5 gün daha böyle seyredip sonrasında vaka sayısında azalma bekliyoruz. “ dedi.

Muhtarlara çağrı

Muhtarlara seslenen Kaymakam Yüce, “ Muhtarlarımız pandemi süreci nedeniyle ellerini taşın altına sokmanın ötesine geçtileri. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu süreçte çok yorulduk ancak aynı özveriyle çalışmamız insani ve vicdani sorumluluğumuz. Lütfen vatandaşları uyaralım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek