Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 26 Kasım 2020, Perşembe 09:11 tarihinde eklendi. 748 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pazar yerine “virüs” denetimi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi’nde alınan virüs önlemlerini denetledi.
Pazar yerine “virüs” denetimi  

Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda hayata geçirilen “Pazar yerlerine girişte HES kodu zorunluluğu” kapsamında Lüleburgaz’daki pazar yerlerinde uygulama sıkı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda kentin en işlek pazarlarından biri olan Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi’nde giriş ve çıkışlar tek yönden kontrollü bir şekilde sağlanıyor. HES kodu bulunmayan vatandaşlar pazara giremezken, pazar yeri içerisinde esnafa sık sık “Maske, mesafe ve temizlik” konusunda anonslu uyarılar yapılıyor.

 Başkandan yerinde denetim

 Tüm bunların yanı sıra Başkan Gerenli, pazar yerinde gerçekleştirilen HES kodu uygulamasıyla birlikte alınan diğer önlemleri yerinde inceledi. Görevlileri eksik gördüğü konularda uyaran Başkan Gerenli, pazarcı esnafının da sorunlarını dinledi. Esnafı koronavirüs önlemlerine uymaları konusunda uyaran Başkan Gerenli, koronavirüse karşı en etkili yöntemin maske, mesafe ve temizlik olduğunu hatırlattı. 

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek