Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 25 Kasım 2020, Çarşamba 15:49 tarihinde eklendi. 668 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Bilgin, Eğitim ve Kültür Yatırımlarını inceledi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, il eğitimi ve kültürüne katkı sağlaması amacıyla projesine başlanılan Yeni İl Halk Kütüphanesi inşaatı ile Bademlik Mahallesinde tamamlanan "Gülcan Kazım Gürbüz Kızılay Anaokulu ve Karahıdır Özel Eğitim Anaokulun’da incelemelerde bulundu.
Vali Bilgin, Eğitim ve Kültür Yatırımlarını inceledi  

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yeni binasında hizmete açılacak olan İl Halk Kütüphanesi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Bilgin daha sonra 81 İl 81 Anaokulu projesi kapsamında Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı tarafından yaptırılan 4 Derslikli "Gülcan Kazım Gürbüz Kızılay Anaokulu" nu gezdi. İl Özel İdaresi koordinasyonunda devam eden bahçe-peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Bilgin, daha sonra 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında açılan ve özel gereksinimli bireylere eğitim vermeye başlayan Karahıdır Özel Eğitim Anaokulunu gezerek, incelemelerde bulundu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek