Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Kasım 2020, Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi. 532 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KOCASİNAN’DAN HATAY’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ

27 Ekim 2020’de Hatay’da günlerce süren orman yangını çıkmış, oldukça geniş bir alan yangından zarar görmüş, birçok bitki, hayvan, börtü böcek yok olmuş, doğal yaşam son derece olumsuz etkilenmişti.
KOCASİNAN’DAN HATAY’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ  

Bu olaydan derinden etkilenen Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu Anasınıfı D ve 4/C sınıfı öğrencileri Lüleburgaz’dan HATAY’a GÖNÜL KÖPRÜSÜ kurdu.

Bu köprü vasıtası ile Hatay’da yok olan yeşil örtüye karşılık burada yeşile yeşil katmak için tohum ekimi etkinliği düzenledi ve etkinlikte meşe tohumu ekimi yapıldı.

 Etkinlik tamamen sınıf öğretmenleri tarafından planlanıp uygulanırken  TEMA Vakfı da bu etkinliğe  tohum temini ve diğer malzemeler temin ederek katıldı.

Etkinlik; Covid 19 salgını nedeni ile MASKE, MESAFE ve TEMİZLİK kurallarına titizlikle uyularak gerçekleştirilirken  etkinlik tamamlandıktan sonra tüm öğrenciler alan temizliği yaptı.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Gönüllü Temsilcisi Orman Yüksek Mühendisi Vicdan Aladağ yaptığı açıklamada; “Bu anlamlı etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta okul müdürü Ziynet ÖZATAR olmak üzere öğretmenlerden Şenay PEHLİVANOĞULLARI ve Emine ÖZDİLEK’E teşekkür ederim.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek