Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Kasım 2020, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 2233 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Azerbaycan'ın Ermenistan zaferi Trakya'ya sevinç yaşattı

Azerbaycan'ın, Dağlık Karabağ'da Ermenistan'a karşı kazandığı zafer Trakya'ya sevinç yaşattı.
Azerbaycan'ın Ermenistan zaferi Trakya'ya sevinç yaşattı  

Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'daki işgalini sonlandıran bildirinin imzalanması Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde vatandaşları sevindirdi. 

Edirne'de simitçi Sait Örücü,  yaptığı açıklamada, Azerbaycan'ın zaferinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Kardeş ülkenin öz topraklarını kurtardığını belirten Örücü "Bu, bizim kendi topraklarımızı kurtarmak gibi şerefli bir şey. Kendi topraklarını kurtardılar, şerefleriyle savaştılar ve hak etikleri gibi topraklarını geri aldılar. Sürekli haberlerde takip ediyoruz. Azerbaycan'da Bakü'de arkadaşlarım var sürekli onlardan bilgi alıyorum." dedi. 

Büfeci Gürkan Ezer ise Trakya halkı olarak çok mutlu olduklarını belirterek, "Kardeş ülke Azerbaycan savaşarak topraklarını geri aldığı için mutluyuz. İsteselerdi canı gönülden onlara katılırdık. Bunun için çok mutluyuz. Onların zaferi bizim zaferimizdir." diye konuştu. 

- Kırklareli

Kırklareli'nde de vatandaşlar, Dağlık Karabağ'ın Ermenistan işgalinden kurtarılmasından dolayı mutluluk yaşıyor.

Kent sakinlerinden Mevlüt Tunç, Ermenistan işgalinin sona erdiği haberini duyduğunda çok sevindiğini belirtti.

Haksız işgalin son bulduğunu ve Karabağ'ın gerçek sahiplerinde olduğunu ifade eden Tunç, Türkiye'nin de bu süreçte her zaman Azerbaycan'ın yanında olmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Zaferin, Türk dünyasına hayırlı olmasını temenni eden Tunç, "Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız. Daima birlik beraberlik içinde iki devlet tek millet bir araya gelir. İnşallah daha güçlü bir şekilde coğrafyamızda daha huzurlu ve mutlu günler yaşarız." ifadelerini kullandı. 

- Tekirdağ

Tekirdağ'da yaşayan Osman Yiğit de Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da kazandığı zaferle mutlu olduklarını söyledi.

Kardeş ülkenin kendi topraklarına kavuştuğunu belirten Yiğit, şöyle konuştu:

"Azerbaycan'ın mücadelesini televizyonlardan takip ediyoruz. Kazandığı zaferden dolayı gururluyuz, onurluyuz. Türkiye savaşıyormuş gibi hissediyoruz. Biz her zaman Azeybaycan'ın yanındayız. Her zaman onları destekliyoruz. 2 devlet tek millet olmaya devam edeceğiz."

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek