HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 09 Kasım 2020, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 1797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koronalı hasta bir haftadır elektriksiz!

Lüleburgaz’da yaşayan korona virüs hastası Bahar Duran, ev sahibinin elektriği kestirmesi nedeniyle bir haftadır temel ihtiyaçlarını karşılayamaz halde yaşıyor.
Koronalı hasta bir haftadır elektriksiz!  

Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi PTT Sokak Yılmaz Apartmanı’nda yaşayan Bahar Duran isimli kadın Covid-19’a yakalandığı için kızı Kardelen ve annesi ile birlikte evinde kendini izole ediyor.

Yaşadığı evde kiracı durumunda olan ve maddi durumu iyi olmayan Bahar Duran, ev sahibinin elektrik aboneliğini kendi üzerine alması talebi ile karşılaştı. Duran, elektrik aboneliğini üzerine alamayınca ev sahibi elektriği kestirdi.

Covid-19 salgınına yakalandığı için dışarı çıkamayan ve ihtiyaçları da karşılanamayan Duran, yaklaşık bir haftadır evinde elektriği olmadan yaşıyor. Havaların soğumaya başladığı başladığı şu günlerde ne kombi ne elektrikten faydalanabiliyor, duş dahi alamıyor.

Durumu öğrenen mahalle sakinleri, Duran ve beraber yaşadığı kızı ile annesi için kendi aralarında para ve erzak toplayarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Mahalle sakinleri, durumu birçok kez mahalle muhtarı Zafer Şirin’e ilettiklerini ancak Muhtar Şirin’in durumla ilgilenmediğini belirttiler.

Muhtar Zafer Şirin’in, elektriğin açılması için bir girişimde bulunmadığını ifade eden mahalleli, Bahar Duran’a yardım etmek isteyenlere de karşı çıktığını ifade ettiler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek