Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 07 Kasım 2020, Cumartesi 09:06 tarihinde eklendi. 1692 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zeki Akın’dan Hürfikir’e ziyaret

CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi ve 2007-2009 Dönemi CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Zeki Akın, gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
Zeki Akın’dan Hürfikir’e ziyaret  

Ziyaret sırasında Lüleburgaz yerel siyasetini, Kırklareli siyasetini ve Türkiye siyasetini değerlendiren CHP’nin duayenlerinden Zeki Akın, İl Genel Meclis’in bütçe çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Kendisinin İl Genel Meclisi’nde köylerimizde ve beldelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalıştığını söyleyen Zeki Akın, “Günümüzde siyasilerde pek hoşgörü göremiyoruz. Ancak siyasi isimler hoş görülü olmalı. Siyasi isimler vatandaşı dinleyecek. Adaletli olacak.  Siyaset böyle güzelleşir” dedi.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’da ziyaretinden CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Zeki Akın’a teşekkür ederek başarılar diledi.

Bilindiği gibi Zeki Akın CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nı 2007 yılında kazanmış, 2008 yılında da daha seçimlere girmeden Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ı CHP üyesi yaparak DSP’li Lüleburgaz Belediyesi’ni  CHP’li yapmıştı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek