Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 06 Kasım 2020, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 1887 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Birol Özbay “Daha da güçlenerek geliyoruz!”

MHP Evrensekiz Belde Başkanı Birol Özbay, 5 Kasım 2020 Perşembe günü MHP Lülebrugaz İlçe Binasında basın açıklaması yaparak, yerel basında yer alan CHP’ye geçeceği yönündeki iddialara yanıt verdi. İddiaları yalanlayan Özbay ; MHP ile daha da güçlenerek geldiklerini söyledi.
 Birol Özbay “Daha da güçlenerek geliyoruz!”  

MHP Evrensekiz Belde Başkanı Birol Özbay şu açıklamayı yaptı “ Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ın CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçtikten sonra yerel basında çıkan MHP Belde Başkanı Birol Özbay, CHP’ye mi geçiyor, söylentilerine cevap olarak bu basın açıklamasını yapmak zorunda kaldım.

Öncelikle bilinmelidir ki, bir dönem MHP Evrensekiz Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptım. Görev sürem sonrası MHP Belde Başkanlığı görevini üstlenerek partimizi en iyi şekilde beldemizde temsil etmeye çalıştım. Görev aldığım süre zarfında partimi en iyi şekilde temsil ederek birçok arkadaşımızı üye yaparak partimize kazandırdım. Bu süreçte hem belde binamızın hem belde ocak teşkilatımızı seçim öncesinde açarak faaliyete geçirdik.

Evrensekiz  gençliğinin ve halkının hiçbir ayrım yapmaksızın her konuda yanında olmaya çalıştık. 2019 yerel seçimlerinde belde başkanlığı görevini Tansel Gündağ kardeşime bırakarak belediye başkan adayı oldum. 18 meclis üyesi arkadaşım ile birlikte MHP’ye 3 sağ partinin seçime girdiği bir beldede ikinci parti olarak en iyi şekilde ben ve ekibim ile birlikte partimizi temsil ettik. Bununla birlikte bizimle yürüyen, mücadele eden tüm dava arkadaşlarıma ve Evrensekizlilere sonsuz sevgi ve saygılarımı suanrım. Yerel seçimler bittikten sonra görevden kaçmayarak kurduğumuz yeni yönetim ile tekrar belde başkanlığı görevini devir aldım ve mücadelemize kaldığımız yerden ilk günkü hırs ve azimle devam ediyoruz.

Görev yaptığım süre boyunca MHP İl ve ilçelerde görev yapan tüm başkanlarımız ve yönetimleri ile en iyi şekilde istişarelerde bulundu. Ülkü Ocaklarımızın ve gençlerimizin her daim yanında oldum. Bizleri bu göreve layık gören başta liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e, il başkanımıza, ilçe başkanımıza, teşkilat başkanımıza ve yönetimlerine şahsım ve belde yönetimim adına sevgi ve saygılarımı sunarım.

Siyasette beni belde başkanlığına ve belediye başkan adaylığına getiren partimi kesinlikle bırakmak gibi bir düşüncem yoktur. Ayrıca bilinmelidir ki ne partime ne benimle birlikte görev yapan 18 meclis üyesi arkadaşıma, 14 belde yönetimindeki kardeşime,bana güvenip inanarak MHP’ye üye olan 200’e yakın kardeşime, 2019 yerel seçimlerinde soğuk Mart gecelerinde yağmur, çamur demeden arkamızdan yürüyen, bize oy veren 530 gönüldaşım ve partililerime kesinlikle başka bir partiye geçerek ihanet etmem. Ancak görevimi bizim üst makamımız olan il ve ilçe başkanlarımız, bizleri görevden aldığı zaman bırakırım. MHP çatısı altında siyaset yapmaya devam edeceğim. Kamuoyuna saygılarımla”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek