HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 31 Ekim 2020, Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi. 2334 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya 19.23’te tek yürek oldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının çağrısıyla, tüm yurtta olduğu gibi Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da da vatandaşlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla saat 19.23'te cam ya da balkonlarına çıkarak İstiklal Marşı'nı okudu.
Trakya 19.23’te tek yürek oldu  

Edirne'de Belediye Bandosu, Esentepe mevkisinde açık hava konseri verdi.

Şef Prof. Dr. Ahmet Hamdi Zafer yönetimindeki Trakya Üniversitesi Senfoni Orkestrası'nın konseri de üniversitenin sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Kırklareli'nde valilik organizasyonuyla "Cumhuriyet konvoyu" düzenlendi. Sungurbey Caddesi'nde toplanan araçlar, konvoy halinde şehir turu attı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, valilik önünde düzenlenen programda, Cumhuriyetin ilanının 97'nci yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve sevincini yaşadıklarını söyledi.

Programda Azerbaycan şarkıları seslendirildi.

Lüleburgaz ilçesinde de Kongre Meydanı'nda, nöbet tutan askerlere atfen 5 "cansız manken"in asker kıyafetleriyle saatlerce hareketsiz kalarak sergiledikleri performans vatandaşları duygulandırdı. 

Tekirdağ'da da Edirne ve Kırklareli'nde olduğu gibi saat 19.23'te vatandaşlar evlerinin cam ve balkonlarına çıkarak İstiklal Marşı'nı okudu.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek