Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 31 Ekim 2020, Cumartesi 09:07 tarihinde eklendi. 845 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, ilk mağlubiyetini aldı

Kırklarelispor, sezonun 7.hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Kırşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.
Kırklarelispor, ilk mağlubiyetini aldı  

Misli.com 2.Lig’de kıran kırana geçen mücadeleler devam ediyor. Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve namağlup durumda olan ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, 28 Ekim Çarşamba günü 14.00’da Kırşehir Belediyespor’la karşılaştı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Hakem Mehmet Şükrü Közcü yönetti. Közcü’nün yardımcılıklarını ise Çetin Öncel, Çağlar Demirkıran ve Mikail Cihangir yaptı.

Kırklarelispor karşılaşmaya ; Umut Kaya, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Kubilay Akyüz, İsmail Ayaz, Arda Hilmi Şengül, Atakan Arslan, Yunus Emre Yalçın, Ersel Aslıyüksek, Davut Babur 11’yle çıktı.

İki takım da gol arayışlarını sürdürmesine rağmen ilk yarı golsüz eşitlikle kapandı. İkinci yarıda Kırklarelispor’da Atakan Arslan, girdiği mücadele sonrası sarı kart gördü. Pozisyonun devamında 56.dakikada Ahmet Karadayı, golle buluşarak takımı Kırşehir Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşma bu skorla tamamlandı ve Kırklarelispor sezonun 7.haftasında ilk mağlubiyetini aldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek