Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 30 Ekim 2020, Cuma 16:34 tarihinde eklendi. 724 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şehidin adı okula verildi

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından 29 Ekim Cuöhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 14.00’da Çiftlikköy İlkokulu’nda program düzenlendi.
Şehidin adı okula verildi  

Lüleburgaz’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Çiftlikköy İlkokulu’nun adının Şehit Er Hasan Yeşilçimen olarak değişitilmesi için tören yapıldı. Törene Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve daire amireleri katılım gösterdi.

Saygı duruşuyla başlayan program İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etti. Okul müdürünün konuşmasından sonra Şehit Er Hasan Yeşilçimen’in hayat hikayesi okundu.

Kaymakam Salih Yüce bir konuşma yaparak Şehit Hasan Yeşilçimen ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. Etkinlik, protocol üyelerinin okulu gezmesiyle sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek