HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Ekim 2020, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 2211 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97.yıl dönümü, Lüleburgaz’da pandemi şartlarına rağmen coşku içinde kutlandı.
Lüleburgaz’da cumhuriyet coşkusu  

 Lüleburgaz’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Ünlü Sanatçı Candan Erçetin’in Lüleburgaz Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu ile beraber seslendirdiği konser 28 Ekim Çarşamba günü 20.00’da Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda Kaymakam Salih Yüce, Hükümet Binası önünde 10.00-10.20 saatlerinde tebrikleri kabul etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerinin ardından Kaymakam Salih Yüce, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Konuşmaya pandemi şartları nedeniyle katılım sağlanmazken, Lüleburgaz Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Lüleburgaz Belediyesi yayın ve anons araçlarının öncülüğünde resmi araçların katılımıyla Cumhuriyet konvoyu gerçekleşti. Konvoyun ardından Hükümet Konağı önünde 80.Yıl Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Tören Komutanı Barış Cengiz organizesinde ve TEK Ortaokulu Müzik Öğretmeni Fatma Atmaca yönetiminde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız katılımcılar tarafından seslendirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Lülebruagz Belediyesi tarafından 12.00-17.00 saatlerinde Cumhuriyet Bayramını, Cumhuriyetin değerini ve kazanımlarını anlatan sinevizyon gösterileri yayınlandı. 

Kongre Meydanı’na gelen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz halkına anons ve duyuru yapmak için yola çıkan zabıta araçlarını selamlayarak uğurladı.

Saatler 15.00’ı gösterdiğinde merakla beklenilen canlı heykel performansı Kongre Meydanı’nda izleyicileriyle buluştu. Gösteri, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek