Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 30 Ekim 2020, Cuma 09:09 tarihinde eklendi. 1244 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serdar Başkan taburcu oldu

Geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalandığını sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla duyuran Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, taburcu oldu.
Serdar Başkan taburcu oldu  

Geçtiğimiz hafta boğaz ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle Kırklareli Devlet Hastanesi’ne başvuran, burada yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla tedaviye alınan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, 29 Ekim Perşembe günü taburcu edildi.

Başkan Serdar Türker,  taburcu edildiğini yine bir videoyla sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Türker, evinde istirahata çekildi.

Çektiği videoyla vatandaşlara seslenen Serdar Türker; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıl dönümünü kutlayarak Ulu Önder Msutafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimize rahmet diledi.

Taburcu olduğunun müjdesini veren Türker, Kırklareli Devlet Hastanesi hekimlerine ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederken herkesi salgına karşı alınan tedbirlere uymaya davet etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek