HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 29 Ekim 2020, Perşembe 15:12 tarihinde eklendi. 1319 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SEVİYE TESPİT SINAVI

Bahçeşehir Koleji’nden Türkiye genelinde 12. sınıfa giden ve 2021 yılında ki YKS sınavına hazırlanan öğrencilerin seviyesini ölçmeleri amacıyla seviye tespit sınavı düzenlenecek. Sınavda başarılı olanla SEY Vakfı tarafından burs almaya hak kazanacak.
BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SEVİYE TESPİT SINAVI  

Dijital eğitimin öncüsü Bahçeşehir Koleji, bu alandaki deneyimini Türkiye genelindeki 12. Sınıf öğrencileri ile paylaşıyor, dijital ortamda seviye tespit sınavı yapıyor. Bahçeşehir Koleji bünyesinde olmayan ve seviyesini öğrenmek isteyen 12. Sınıf öğrencileri ücretsiz olarak bu sınava katılabilecek.

 

Online seviye tespit sınavının formatı YKS ile aynı olacak.

Sınava katılmak isteyen 12. sınıflar için başvurular 24 Ekim – 6 Kasım arasında.

7 Kasım’da TYT, 8 Kasım’da ise AYT yapılacak. Sınav sonuçları 10 Kasım’da açıklanacak.

 

Öğrenciler seviyelerini görecekleri sınav karnelerine ücretsiz olarak ulaşabilecekler.

Ayrıca sınava giren öğrenciler, SEY Vakfı tarafından verilecek eğitim bursu kazanabilmek için düzenlenecek bireysel sınava da katılma hakkı kazanacaklar.

Seviye tespit sınavının tüm soru çözüm videolarına dijital eğitim platformu üzerinden ulaşılabilecek.

 

Her çocuğun kaliteli bir eğitimi hak ettiğinin altını çizen Bahçeşehir Koleji Eğitim ve Eğitim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özge Aslan; ”Dijital eğitim artık hayatımızın bir parçası. Bahçeşehir Koleji olarak bu alandaki 10 yıllık deneyimimizi her geçen gün daha da geliştiriyoruz. İsteğimiz tüm öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmesi. İşte bu nedenle okul ayrımı yapmadan Türkiye genelindeki tüm 12. sınıf öğrencilerini ücretsiz katılabilecekleri bu sınava davet ediyoruz. Başarılı olanlar SEY Vakfı tarafından verilecek eğitim bursunu kazanma şansı yakalayacakları bireysel sınava katılmaya hak kazanacaklar. Belki de yeni bir geleceğe kapı açma şansı yakalayacaklar.” diye konuştu.

 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek