Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 28 Ekim 2020, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 2033 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhuriyetimizin 97.yılı kutlu olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Lüleburgaz’da Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’nın düzenleyeceği etkinlikler coşku içinde kutlanacak.
Cumhuriyetimizin 97.yılı kutlu olsun  

 Kutlamalarda pandemi nedeniyle yürüyüş düzenlenmezken resmi ve şahsi araçların katılımıyla konvoylar oluşturulacak.

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyetimizin 97.Yılı olması dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler; 28 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek çelenk sunma töreniyle başlayacak. Sunuculuğunu 80.Yıl Ortaokulu Öğretmenleri İbrahim Duran ve Nilay Eker’in yapacakları tören saat 13.00’da 80.Yıl Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Barış Cengiz yönetiminde gerçekleşecek.

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinden birer öğrencinin katılacağı törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Tören Komutanı Barış Cengiz’in yönetiminde Atatürk Anıtına sunulacak.

TEK Ortaokulu Müzik Öğretmeni Fatma Atmaca yönetiminde saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı’mız okunacak.

29 Ekim Perşembe günü Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 10.00-10.20 saatlerinde Hükümet Binası önünde tebrikleri kabul edecek.

Kaymakam Salih Yüce, tebriklerin ardından günün anlam ve önemine uygun konuşma yapacak. Kaymakam Yüce’nin konuşması pandemi nedeniyle Kaymakamlık sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Saat 10.30’da Lüleburgaz Belediyesi’nin anons araçları öncülüğünde belirlenen güzergahta resmi araç konvoyu düzenlenecek.

Konvoy dönüşünde Hükümet Konağı önünde saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşımız okunacak. Bayrağımız törende görevli 3 öğrenci tarafından göndere çekilecek.

12.00-17.00 saatlerinde Kongre Meydanı’nda Cumhuriyet Coşkusu etkinlikleri kapsamında sinevizyon gösterileri gerçekleşecek. 14.00’da Çiftlikköy İlkokulu’nun adının Şehit Er Hasan Yeşilçimen olarak değişitilme töreni yapılacak.

19.23’te belediye başkanlığı ve okullardan İstiklal Marşı çalınacak, Lüleurgaz halkı balkonlarına çıkarak İstiklal Marşı’nı seslendirecek. Ardından 19.30’da vatandaşlar araçlarıyla Lüleburgaz Belediyesi organizasyonuyla düzenlenen Cumhuriyet Konvoyuna katılacak.

Buğra KAYA

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek