Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 28 Ekim 2020, Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi. 1881 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhuriyet coşkusu Lüleburgaz’ı saracak

“Candan Erçetin Cumhuriyet klibinden canlı heykellere, 19.23’te İstiklal Marşı’ndan Cumhuriyet Konvoyuna…”
Cumhuriyet coşkusu Lüleburgaz’ı saracak  

Lüleburgaz Belediyesi Cumhuriyet’in ilanının 97’nci yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlayacak. Candan Erçetin’in Lüleburgaz Çoksesli Çocuk Korosu’yla birlikte gerçekleştirdiği video klibin yanı sıra Kongre Meydanı’nda Cumhuriyet temalı canlı heykel performansları gerçekleştirilecek.

Coşku saat 19.23’te hep birlikte İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yüzlerce araçla gerçekleştirilecek Cumhuriyet konvoyuyla etkinliğiyle doruğa çıkacak. 

Lüleburgaz Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çok büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Koronavirüs salgınına rağmen en büyük bayramı büyük bir coşkuyla halkla birlikte kutlayacak olan belediye, kutlamalara 28 Ekim’de başlayacak. Cumhuriyet klibiyle Candan Erçetin ile Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu’ndan canlı heykel performansına, Lüleburgaz Kent Orkestrası Konseri’nden saat 19.23’te bütün kentte İstiklal Marşı’nın okunmasına ve yüzlerce araçla Cumhuriyet konvoyuna kadar çok sayıda etkinlik gerçekleştirilerek Cumhuriyet coşkusu doruğa çıkacak.

 Candan Erçetin sürprizi

 Bu kapsamda kutlama programının ilk günü olan 28 Ekim saat 16.00’da sevilen sanatçı Candan Erçetin’in Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu ile birlikte gerçekleştirdiği Cumhuriyet konseri gösterime sunulacak. Konser yine Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından vatandaşla paylaşılacak.

 Kongre Meydanı’nda canlı heykel gösterisi

 Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 29 Ekim günü doruğa çıkacak. 29 Ekim saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında 5 adet araçla Lüleburgaz’ın dört bir yanında anonslarla marşlar çalınacak. Hava muhalefeti gerçekleşmezse saat 12.00’de Kongre Meydanı’nda led ekranda “Cumhuriyet Ekranı” kurulacak. Saat 15.00’te ise performans sanatçılarından oluşan canlı heykeller Lüleburgazlılara Kongre Meydanı’nda gösteri gerçekleştirecek.

 19.23’te İstiklal Marşı 

Belediyenin gerçekleştireceği 29 Ekim programı bununla da sınırlı kalmayacak. Gün boyu süren etkinliklerin yanı sıra saatler 19.23’ü gösterdiğinde Lüleburgaz’ın dört bir yanında çalınacak İstiklal Marşı’yla birlikte hep birlikte İstiklal Marşı okunacak.

 Cumhuriyet konvoyu gerçekleştirilecek

 Cumhuriyet coşkusunun doruğa çıkacağı anlar ise “Cumhuriyet Konvoyu” olacak. İstiklal Marşı’nın 19.23’te okunmasının ardından, araçlarının başında bulunan yüzlerce kişi Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nden yola koyulacak. Türk Bayraklarıyla süslü yüzlerce araç kentin dört bir yanını marşlar eşliğinde turlayacak. Vatandaşlar da evlerinin balkonundan ya da önünden bu coşkuya ortak olacak. 

10 bin metre bayrakla donatılacak

Tüm bunların yanı sıra Lüleburgaz Kongre Meydanı, ana caddeler ve parklar toplam 10 bin metre uzunluğunda Atatürk resimleri ve Türk Bayraklarıyla süslenecek. Bununla birlikte kent genelinde 3 bin metre Türk Bayrağı dağıtılacak. 

 BAYRAM PROGRAMININ TAMAMI

 Lüleburgaz Belediyesi’nin büyük bir coşkuyla kutlayacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ise şöyle; 

28 Ekim 2020

11.00: “Cumhuriyet Ben’im” video gösterimi – Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesapları

16.00: “Candan Erçetin” ve “Lüleburgaz Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu” konseri - Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesapları

 29 Ekim 2020

12.00 – 17.00: “Cumhuriyet Coşkusu”  - Lüleburgaz sokaklarında giydirilmiş 5 adet araç ile anonslar yapılıp marşlar çalınacak

12.00: “Bayram ekranı” – Kongre Meydanı’nda led ekranda video gösterimi

15.00: Canlı heykel performansı (Kongre Meydanı)

16.00: “En Büyük Bayram Kutlu Olsun” video gösterimi - Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesapları

18.00: Lüleburgaz Kent Orkestrası “Cumhuriyet Konseri” – Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesapları

19.23: “İstiklal Marşı’nı Birlikte Söylüyoruz” – Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin çağrısı ile tüm vatandaşlar balkonlardan İstiklal Marşı’nı söyleyecek.

19.23: Cumhuriyet konvoyu (Türk bayraklarıyla donatılmış araçlarla İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Lüleburgaz’ın dört bir yanı konvoyla gezilecek)

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek