Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 26 Ekim 2020, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 963 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Tencere kaynamıyorsa hükümet yolcudur”

CHP Kırklareli Milletvekili ve CHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vecdi Gündoğdu, pandemic döneminde KOBİ’lerin ve çalışanların sorunlarını tespit etmek amacıyla yaptıkları çalışma ziyaretlerini sürdürüyor.
“Tencere kaynamıyorsa hükümet yolcudur”  

 Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamalada “Aş, iş yoksa, tencere kaynamiyorsa bu hükümet yolcudur” dedi.

Eylül ayında pandemi nedeniyle en çok etkilenen sektörlerin başında gelen küçük esnafların ve yüz yüze eğitimin tam olarak başlayamaması nedeniyle zor durumda kalan sektörlerin sorunları yerinde tespit edildiğini belirten Gündoğdu, Ekim ayında da KOBİ’lerin ve çalışanlarının saşgından ne denli etkilendiğini tespit etmek amacıyla çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Konuyla ilgili olarak Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile CHP Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Gündoğdu, basın toplantısı gerçekleştirdi.

İki vekil, Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’yla birlikte Edirne Belediyesi’ni, Sanayi ve Ticaret Odası’nı ve Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri (KOBİ) ziyaret ederek; işletmelerin ve çalışanların sorunlarını yerinde tespit edip, beklentilerini, sorunların çözümü için önerilerini alarak çözüm önerilerini anlattı.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek