Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 24 Ekim 2020, Cumartesi 09:03 tarihinde eklendi. 965 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yağışlar geliyor

Hava sıcaklıklarının gündüz 23 dereceleri gördüğü Lüleburgaz’da bugün sis hakim olacak. Önümüzdeki günlerde sağanak yağıl etkili olacak.
Yağışlar geliyor  

Geçtiğimiz hafta 20 derecenin altına düşen hava sıcaklıkları bu hafta yeniden yükselmişti. Termometelerin en yüksek hava sıcaklığını 23 derece ölçtüğü Lüleburgaz’da öğlen saatlerinden itibaren yüzünü gösteren güneş, akşamdan kalan soğuk havayı kısa sürede ısıtıyor.

Lüleburgaz’da pazartesi gününe kadar güneşli hava ısıtmaya devam edecek. Önümüzdeki hafta ise yağışlı havaların etkisi altına girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre; bugün havanın sisli olması beklenirken hava sıcaklığı 25 dereceye yükselecek. Pazar günü ise güneş tekrar yüzünü gösterecek. Hava sıcaklığı en yüksek 24, en düşük 9 derece olacak. Pazartesi gününden itibaren ise hava sıcaklığı 21 derece olarak ölçülürken gök gürültülüğü sağabnak yağış etkili olacak. Salı günü yağmur beklenmezken Çarşamba günü ilçemiz yeniden yağışlı havanın etkisine girecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek