Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 23 Ekim 2020, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 795 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye “Kent Ormanı” için hazır

Lüleburgaz Belediyesi, Cumartesi günü gerçekleştirilecek “Kent Ormanı’nı Birlikte Temizliyoruz” etkinliğinde vatandaşlara çöpleri toplamak için 200 adet çivili sopa, cam ve diğer atıklar için ayrılmış 500 adet çöp torbası ve bin adet tek kullanımlık eldiven dağıtacak.
Belediye “Kent Ormanı” için hazır  

Vatandaşın yanı sıra belediye temizlik personelinin de hazır bulunacağı etkinlikte ekipler Kent Ormanı tamamen temizlenene kadar çalışmalarına devam edecek.

 Kente kazandırılan “Lüleburgaz Kent Ormanı” için dev bir temizlik kampanyası başlatan Lüleburgaz Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Farkındalık oluşturulması için Lüleburgaz halkının da davet edildiği etkinlikte vatandaşlara temizlik için eldiven, çivili sopa ve çöp torbaları dağıtılacak. Belediyenin duyurusunu yaptığı etkinliğe yoğun bir katılım olması bekleniyor.

 50 kişilik ekip çalışacak

 Temizlik harekatında tam kadro yer alacak olan belediyede temizlik ekibi de hazırlandı. Bu kapsamda Temizlik ve Çevre Müdürlüğü ekipleri Kent Ormanı tamamen temizlenene kadar çalışmalarını sürdürecek. 

Temizlik aletleri dağıtılacak

Öte yandan temizlik kampanyasına katılan vatandaşı da düşünen belediye, bu doğrultuda vatandaşlara çöpleri toplamak için 200 adet çivili sopa, cam ve diğer atıklar için ayrı renklerde olan 500 adet büyük çöp torbası ve yaklaşık bin adet tek kullanımlık eldiven dağıtacak. 

Koronavirüs önlemlerinin de alınacağı alanda vatandaşlar aralarında fiziksel mesafe bırakılacak şekilde temizlik kampanyasına destek verecek.

 Gün boyu ücretsiz sefer 

Tüm bunların yanı sıra kendi aracı olmayan vatandaşların alana ulaşması için ise Yeni Tören Alanı’ndan gün boyu ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Seferler saat 09.30 itibariyle günün ilerleyen saatlerine kadar sürecek. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek