İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 22 Ekim 2020, Perşembe 16:06 tarihinde eklendi. 706 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bodrum’da golsüz eşitlik

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor, ligin 6.hafta karşılaşmasında Bodrumspor deplasmanından 1 puanla döndü.
Bodrum’da golsüz eşitlik  

Misli.com 2.Lig’de 6.hafta karşılaşmaları 21 Ekim Çarşamba günü oynanan maçlarla tamamlandı. İlimiz temsilcisi Kırklarelispor, lige kötü bir başlangıç yapan Bodrumspor’la deplasmanda karşılaştı. Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İstanbul Klasman hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetti. Ürkmez’in yardımcılıklarını Gökhan Yüksel, Birkan Çanakçıoğlu ve Sabit Selvi yapacak.

Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmaya; Umut Kaya, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Arda hilmi Şengül, Emre Keleşoğlu, Serkan Sözmen, Yunus Emre Yalçın, Berkan Burak Turan, Ersel Aslıyüksek, Kubilay Akyüz, Atakan Arslan 11’yle çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da oyuncu değişikliklerine giderek oyunun seyrini değiştirmeye çalışsa da karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.

Alınan sonuçla Kırklarelispor 10 puana ulaşarak 5.sıradaki yerini korurken Bodrumspor da 4 puanla 17.sırada kendine yer buldu.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Bodrumspor

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek