Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 22 Ekim 2020, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 1580 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

8 Kasım için video konferansla toplantı

Lüleburgaz’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’nci yıl dönümü olan 8 Kasım’da yapılacak etkinlikler Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve kent paydaşlarının katıldığı ortak Zoom toplantısında konuşuldu.
8 Kasım için video konferansla toplantı  

Korona virüs salgını nedeniyle video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda 8 Kasım için önemli fikirler ortaya konulurken Başkan Gerenli, “8 Kasım’ı en uygun şartlarda, biraraya gelmemizi kısıtlayan engellere rağmen en coşkulu şekilde kutlayıp Lüleburgaz halkına bu mesajı vereceğiz” dedi.

 Lüleburgaz’ın düşman işgalinden kurtuluşunun tarihi olan 8 Kasım’da gerçekleştirilecek etkinlikler koronavirüs salgını nedeniyle video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Başkan Gerenli ile birlikte Lüleburgaz’daki sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcilerinin geniş bir katılımla hazır bulunduğu toplantıda 8 Kasım Kurtuluş Günü’nde yapılacak etkinliklere dair fikir alışverişinde bulunuldu.

 “8 Kasım bizim vazgeçilmezimiz”

 Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda önemli kararlar alınırken toplantı öncesi konuşma yapan Başkan Gerenli, “Pandeminin getirdiği bu ağır şartlar altında yüz yüze gelemesek de herkesin yüzünü görüp seslerini duymaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yaşamaktan mutlu olduğumuz, her şeyin sevgi ile başladığı, çağdaş Cumhuriyet kenti Lüleburgaz’da bilimin ve sanatın rehberliğinde şekillenen kent kültüründe aydınlık geleceğimize yürüyoruz. Bu bizim vazgeçilmezimiz” diye konuştu.

 “En coşkulu şekilde kutlayacağız”

 8 Kasım’ın Lüleburgaz’ın mahalli kurtuluş günü olmanın çok ötesinde olduğunu kaydeden Gerenli, kutlamaların koronavirüs salgınına rağmen fiziksel mesafe kuralları gözetilip sıkı önlemler alınarak gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Gerenli, “Son yıllarda zaten sokaklarda, meydanlarda, karnaval havasında, coşkuyla kutluyoruz 8 Kasım’ı. Maalesef bu sene pandemi buna izin vermeyecek. Bunu en uygun şartlarda, biraraya gelmemizi kısıtlayan engellere rağmen en coşkulu şekilde kutlayıp Lüleburgaz halkına bu mesajı vermeyi ve Lüleburgaz’da birlik ve beraberlik duygusunu arttırarak devam ettirmeyi canı gönülden istiyorum” dedi.

 Gerenli sözlerini şöyle tamamladı; “8 Kasım bizim özgürlük, bağımsızlığımızı kazandığımız gün. ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Ata’sının izinde yürüyen çağdaş Cumhuriyet kenti Lüleburgaz’a en yakışır şekilde kutlayacağımıza yürekten inanıyorum.”

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek